„DDOR Novi Sad“ - kasko osiguranje

„DDOR Novi Sad“ a.d.o. je decenijama jedan od lidera u oblasti osiguranja u Srbiji. Deo je grupacije „Gruppo Assicurativo Unipol“, jedne od vodećih osiguravajućih grupa u Evropi. Uslužuje više od 16 miliona klijenata. Matično preduzeće, „Unipol Gruppo Finanziario S.p.A.“ je investiciono holding društvo. U Srbiji, DDOR se ponosi time što pruža usluge za više od pola miliona klijenata. Dostupni smo u čitavoj Srbiji preko, jedne od najrazgranatijih prodajnih mreža.

Jedina smo osiguravajuća kompanija u kojoj uz Kasko osiguranje vozila, na poklon dobijate bezbedne vožnje u NAVAK Nacionalnoj vozačkoj akademiji - najvećem trening centru za vozače u regionu i fizička lica imaju i mogućnost da sakupljaju bodove na Superkartici.


Prednosti DDOR kasko osiguranja:

  • Poklon – početni trening bezbedne vožnje – uz svaku kasko polisu sa godišnjom premijom od 200 do 400 evra;
  • Poklon – intenzivni trening bezbedne vožnje – uz svaku polisu sa godišnjom premijom većom od 400 evra;
  •  Dodatnih 10% popusta na kasko premiju za narednu godinu – za sve osiguranike koji završe trening bezbedne vožnje za osnovne rizike;
  • Popust na dužinu vozačkog staža 5%;
  • Pogodnosti ukoliko se vozilo popravlja u DDOR mrezi odabranih servisa;
  • Popust za gotovinsko plaćanje.

Dodatne pogodnosti:

  •  Sami birate rizike koje želite da pokrijete, vrstu učešća u pokrivanju štete, način plaćanja premije osiguranja;
  •  Mogućnost plaćanja u više mesečnih rata.

DDOR osiguranje Vam daje popuste za uzastopne godine, bez ostvarivanja naknade štete uz neprekidno trajanje kasko osiguranja:

Puna sigurnost
Ukoliko želite, Vaše vozilo dodatno možete da osigurate i od rizika krađe vozila i utaje.

ŠTA POKRIVA VAŠA KASKO POLISA?
Vaša polisa, između ostalog, pokriva štete nastale:

  • u saobraćajnoj nesreći (sudar, udar, prevrtanje i sl.),
  • u ograđenom parkiralištu sa kontrolom ulaska i izlaska, kao i u garažama,
  • usled zlonamernih postupaka ili obesti trećih lica,
  • usled pada ili udara nekog objekta, požara, iznenadnog spoljašnjeg toplotnog ili hemijskog delovanja, udara groma, eksplozije, oluje, grada i dr,
  • u slučaju krađe-ukoliko zaključite dodatno osiguranje.
    (više detalja o rizicima koji su pokriveni Vašom polisom možete pročitati u uslovima osiguranja)

ZAŠTO JE DOBRO PROČITATI USLOVE OSIGURANJA?
Kada zaključujete kasko osiguranje, naši saradnici će pokušati da Vas što iscrpnije informišu o programu za koji ste se odlučili.
Ipak, molimo Vas da obavezno pročitate uslove osiguranja, jer oni precizno objašnjavaju ugovorne obaveze i prava osiguranika i osiguravajućeg društva. Tako ćete se najbolje upoznati sa Vašim pravima, odnosno sa svim situacijama u kojima imate pravo na pomoć osiguranja.
Na taj način će se izbeći mogući nesporazumi u budućnosti: programi kasko osiguranja obezbeđuju pokriće troškova u širokom spektru situacija, ali, jasno je, ne u svim. To pre svega zavisi od kojih vrsta rizika ste odlučili da se osigurate.

ŠTA URADITI U SLUČAJU SAOBRAĆAJNE NESREĆE?
Pozovite policiju i sačekajte da izvrši uviđaj!
(Jedini izuzetak je saobraćajna nesreća na privatnom posedu, ili pokrivenom parkingu),
Informišite se kod policajca gde možete da nabavite kopiju Zapisnika o izvršenom uviđaju, koji mora biti priključen prijavi štete.
Za pomoć i dodatne informacije možete besplatno pozvati.

Ne zaboravite:
Prilikom prijave štete neophodno je dostaviti zapisnik o izvršenom uviđaju. Zato je, da bi se naplatila šteta, potrebno, odmah prijaviti policiji štetu nastalu usled saobraćajne nesreće i zahtevati izvršenje uviđaja. To treba uraditi u periodu u kojem je moguće učesnicima u nesreći izmeriti nivo alkohola u krvi.
Pravo na naknadu gubi se ako je vozilom upravljala osoba bez odgovarajuće dozvole, ako je bila pod uticajem alkohola ili narkotika, ako je nesreća nastala usled prolaska na crveno svetlo ili usled preticanja na mestima gde je to izričito zabranjeno.
(Više detalja o tome u kojim slučajevima se gubi pravo na nadoknadu štete možete pročitati u uslovima osiguranja.)

Detaljne informacije možete da dobijete u svim prodajnim mestima DDOR-a ili besplatno pozovite Korisnički centar „DDOR Novi Sad“ – 0800 303 301

Podeli sa drugima