kasko osiguranje

Životno osiguranje

Popunite formu za cenovnik

Pol:
Opština prebivališta:
Ime i prezime:
Godina rođenja:
Zanimanje:
Kontakt telefon:
Kontakt e-mail:
Unesite kod sa slike:
autocentar vms

Aktuelno - Registracija Vozila novosti

AMSS CMV procena vozila

Procena vozila po katalogu AMSSZbog velikog interesovanja posetilaca sajta za informacije o kataloškoj proceni vozila, napravljena je saradnja sa AMSS-Centrom za motorna vozila. Na našem sajtu je od danas moguće izračunati katalošku cenu polovnih vozila po važećem katalogu AMSS CMV. Katalog koristi Republička poreska uprava Republike Srbije. Katalog koriste i sve agencije koje se bave prometom vozila i sva osiguravajuća društva.

Ovome treba pridodati i Direkciju javnih prihoda Republike Crne Gore i Republičku upravu javnih prihoda Republike Srpske, kao i osiguranja i agencije u ove dve republike. Takođe u poslovima sudske prakse i prilikom različitih slucajeva veštačenja koriste se cene iz kataloga. Naš sajt vam je obezbedio mogućnost procene za: putnička vozila, teretna vozila , motocikle i čamce.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo: direktoru  Milanu Božiću,  gospodinu Veliboru Stevanković i Bobanu Mikičiću, koji su našem timu nesebično izašli u susret i omogućili postavljenje ovog servisa.

Podeli sa drugima