Životno osiguranje

Popunite formu za cenovnik

Pol:
Opština prebivališta:
Ime i prezime:
Godina rođenja:
Zanimanje:
Kontakt telefon:
Kontakt e-mail:
Unesite kod sa slike:

registracija-vozila.rs u poseti tehničkom pregledu Sunce

ivan-cvetkovic-sunceSajt Registracija vozila(www.registracija-vozila.rs) posetio je tehnički pregled Sunce koji uspešno radi od 2004 godine a kako se razvijao i postao mesto gde se u kratkom vremenskom roku obavlja kompletna registracija kao i o drugim temama, ispričao nam je vlasnik Ivan Cvetković.

Registracija vozila: Kako je izgledao Tehnički pregled Sunce u početku samog rada a kako danas i sta bi izdvojili kao glavni razlog za skoro 10 godina postojanja?

Ivan Cvetković: Sledeće godine slavimo mali jubilej i od početka pa do danas trudili smo se da naše poslovanje unapređujemo po pitanju savremene opreme na tehničkom pregledu kao i saradnje sa osiguravajućim kućama, uslova plaćanja prilikom registracije, ljubaznosti zaposlenih i stvaranju jedne pozitvne radne atmosfere gde svako zna svoje polje rada. Važna stvar i naša glavna preokupacija je brzina i kvalitet pružene usluge prema klijentu čije potrebe i sugestije uvažavamo i shodno tome formiramo asortiman naših usluga prilikom registracije vozila. Dakle, dobra organizacija medju zaposlenima i briga o klijentu je naš fokus od pocetka pa do danas.

Registracija vozila: Koliko zaposlenih imate i da li biste nekoga od njih posebno izdvojili?

Ivan Cvetković: Trenutno imamo 10 zaposlenih, ali pošto smo svi mi jedan tim ne bih nikoga posebno izdvajao. Svi zaposleni su obučeni kako bi poslove odradili što kvalitetnije u skladu sa važećim pravilnicima I zakonom.Tako imamo zaposlene sa licencama za rad na liniji tehničkog pregleda kao i zaposlene sa licencama NBS (Narodne banke Srbije) zadužene za sklapanje ugovora o osiguranju koji su posetiocima sajta poznati kao polise.

Registracija vozila:Sa kojim osiguravajaćim kućama sarađujete i navedite nam mogućnosti oko uslova plaćanja prilikom registracije?

Ivan Cvetković: Naši dugogodišnji partneri su Dunav i Milenijum osiguranje, a u ponudi su njihove polise obavezne autoodgovornosti, kasko osiguranje i zeleni karton.To znači da vozači koji imaju polise navedenih osiguranja kod nas mogu kupiti i njihove zelene kartone koji su potrebni za prelazak granice sa Bosnom i Makedonijom.Pored standardnih usluga vezanih za registraciju vozila radimo odjavu i plaćanje poreza na prenos vlasništva na celoj teritoriji Srbije, osiguranje stakala, putnika kao i putno zdravstveno osiguranje. Što se tiče uslova plaćanja, fizičkim licima nudimo plaćanje na više mesečnih rata čekovima građana, svim platnim karticama(Visa, Visa Elektron, Dina, Master Card, Maestro, American Express) kao i putem administrativne zabrane. Posebne pogodnosti imamo za pravna lica jer AGENCIJA SUNCE u cilju dugoročne i kvalitetne saradnje pruža kompletno vođenje voznog parka kao i odnošenje i donošenje dokumentacije u kratkom vremenskom roku.Na taj način firmama sa voznim parkovima štedimo vreme i vodimo brigu o isteku registracija za sva vozila njihovog voznog parka.

Registracija vozila: Da li se na Vašem tehničkom pregledu izdaje registraciona nalepnica i možete li nam nešto više reći o samoj liniji tehničkog pregleda?

Ivan Cvetković: Naš tehnički pregled je bio među prvima koji je zadovoljavao stroge standard za izdavanje registracione nalepnice. Registracionu nalepnicu izdajemo na licu mesta prilikom produženja registracije. Neposredno uz tehnički pregled posedujemo UPLATNO-ISPLATNI ŠALTER POŠTE – tako da je Moguće uplatiti sve takse na licu mesta, kao i sve druge račune (struja,telefon,infostan i sl.), čak radimo i isplatu penzija i plata fizičkim licima sa tekućim računom u Poštanskoj Štedionici. Na tehničkom pregledu koristimo najsavremeniju opremu proizvodjaca Actia Muller i sa njom je opremljena linija našeg tehničkog pregleda (komandni pultovi, testeri kočnica, tester amortizera i sistema oslanjanja.)

Registracija vozila: Koliko često imate akcije i šta one podrazumevaju?

Ivan Cvetković: Akcije su sastavni deo našeg rada i one imaju za cilj da registracija bude lakša, brža i povoljnija.
Trenutno je na snazi pogodnost da je odlazak u sup besplatan, a svaki klijent dobija ramove za tablice i skidač registracione nalepnice.
Svako ko najavi tehnički pregled preko sajta www.registracija-vozila.rs ostvaruje pogodnost besplatnog tehničkog pregleda.

Registracija Vozila: Kakvi su vam planovi za buducnost?

Ivan Cvetković: Trudićemo se da održimo nivo usluge kao do sada kao i da ispoštujemo sve standarde koji će u perspektivi važiti za tehničke preglede i osiguranje vozila. Ideja o zadovoljnom klijentu koja je aktuelna od samog početka i dalje će biti naš primarni zadatak.

Registracija Vozila: Puno uspeha u daljem radu!

Ivan Cvetković: Hvala i veliki pozdrav za sve vaše posetioce!

 

Agencija Sunce
Ugrinovačka 18, Zemun
Telefon/Fax:
011/ 37 39 555
011/ 31 69 721 
Tehnički pregled Sunce
Surčinska 109, Novi Beograd
Telefon/Fax:
011/ 655 40 25
011/ 655 40 26