Kako da u svom mestu dođete do najpovoljnije i najbrže registracije vozila?

Kako doći do agencije ili tehničkog pregleda gde ćete najpovoljnije i najbrže uraditi registraciju vozila?
Ranije smo puno pisali o tome šta sve ulazi u cenu registracije vozila – šta čini fiksne troškove registracije, a šta dodatne troškove koji zavise od toga kod koga ste uradili registraciju. Naravno, registracija može biti malo povoljnija ako pronađete jeftiniji tehnički pregled ili agenciju sa manjim cenama usluga. Ako se tome dodaju pogodnosti pri plaćanju (čekovi, kartice, administrativne zabrane) i mnogobrojne akcije i pokloni onda se može reći da pravim izborom pravnog lica koje radi registraciju možete proći znatno povoljnije i ovaj nezanemarljiv trošak prilagoditi svojim platnim sposobnostima. Sajt www.registracija-vozila.rs je okupio veliki broj agencija i tehničkih pregleda na jednom mestu i ovom prilikom ćemo Vam objasniti kako da u svom mestu odaberete tehnički pregled ili agenciju po svojoj meri.

KORAK 1
Najpre je potrebno da otvorite spisak svih opština na teritoriji Srbije. Do spiska dolazite ako kliknete na gornji meni ili na baner u centralnom delu naslovne strane. Na donjoj slici su obeležene opcije na koje možete kliknuti. Dovoljno je kliknuti na jedan od označenih linkova.

klikom do adresara

 

KORAK 2

Nakon što otvorite spisak opština, pronađite svoju opštinu i kliknite na njeno ime. Izgled strane na kojoj se nalazi spisak opština dat je na slici ispod.

spisak opstina

 

KORAK 3

Klikom na ime Vaše opštine dobićete spisak agencija i tehničkih pregleda koji rade na njenoj teritoriji. Na tom spisku možete videti imena agencija ili tehničkih pregleda, njihove adrese sa mapama, kao i brojeve telefona na koje ih možete kontaktirati. Skrećemo pažnju na dugme „Pitajte nas" koje stoji u koloni u kojoj se nalaze email adresa i veb sajt. Klikom na to dugme otvara se prozor u kome možete upisati pitanje namenjeno svakoj agenciji ili tehničkom pregledu ponaosob. U koloni „Izdavanje registracione nalepnice" postoji podatak o tome da li tehnički pregled izdaje registracionu nalepnicu tako da Vam nije potreban odlazak u MUP.
Klikom na kućicu u poslednjoj koloni pod nazivom „Opširnije" odlazite na prezentaciju sa detaljnim opisom svake pojedinačne agencije ili tehničkog pregleda. Predlažemo Vam da obavezno kliknete na kućicu agencije ili tehničkog pregleda za čije usluge ste zainteresovani.
Izgled tabele sa spiskom agencija i tehničkih pregleda dat je na slici ispod.

tabela spisak

 

KORAK 4

U okviru prezentacije svake pojedinačne agencije ili tehničkog pregleda ponovo se nalazi dugme „Postavi pitanje" kao i web sajt, email i telefonski i fax kontakti. Neki od agencija i tehničkih pregleda imaju i akcije (popuste, poklone...), i oni su, ukoliko postoje, takođe nabrojani na ovoj strani. Ovde možete videti radno vreme, načine plaćanja, pa i galeriju slika. Na stranama nekih agencija i tehničkih pregleda možete pokupiti vaučere ili kupone u SMS ili elektronskom obliku sa kojima ostvarujete brojne pogodnosti prilikom registracije (pokloni, popusti..). U samom dnu strane nalazi se mapa u kojoj možete ukucati Vašu trenutnu lokaciju pa će mapa pokazati najkraći put do agencije ili tehničkog pregleda. Slika mini prezentacije sa zaokruženim klučnim informacijama je data ispod.

tipska strana

 

Na kraju preporučujemo da pre odabira pravnog lica za registraciju vozila detaljno pogledate sve gore navedeno. Tim sajta u saradnji sa partnerima (agencijama i tehničkim pregledima) svakodnevno radi na ažuriranju podataka trudeći se da omogući što preciznije informacije o cenama i uslugama sa kojima se susrećemo u praksi.

Podeli sa drugima