Povratak na spisak opština

Ako želite da se Vaši podaci nađu na ovoj opštini potpuno besplatno, dostavite nam Vaše podatke popunjavanjem formulara koji ćete dobiti klikom na sliku ispod. Za više informacija o ovom servisu pročitajte tekst pored slike.

UpisDa bismo korisnicima našeg sajta omogućili što brži način da u svom mestu urade tehnički pregled i registraciju vozila,pozivamo sve agencije za zastupanje i posredovanje u osiguranju, tehničke preglede, kao i ekspoziture osiguravajućih društava na teritoriji Srbije da se besplatno upišu u naš adresar "Tehnički pregledi i agencije za registraciju u Srbiji".Na taj način korisnicima našeg sajta omogućavamo da na što brži i jednostavniji način registruju automobil i izvrše tehnički pregled.Spisak svih agencija i tehničkih pregleda po opštinama Srbije se nalazi u "meniju" na vrhu pod nazivom "Agencije i tehnički pregledi u Srbiji".

Da biste se upisali u naš adresar potrebno je da kliknete na sliku iznad i u formi koja će se pojaviti ostavite tražene podatke. Za agencije i tehničke preglede koje još uvek nemaju svoj sajt nudimo po promotivnim uslovima web strane u okviru našeg sajta kako bi zajedno sa nama bili prvi na "Google" najvećem svetskom pretraživaču, dostupni za svoje klijente.U okviru web strana na našem sajtu možete detaljnije prezentovati svoje usluge sa slikama, podacima za identifikaciju, cenovnicima itd. Za detaljnija objašnjenja i pitanja možete nas pozvati na 063/264-108 ili pisati na email:office@registracija-vozila.rs.

Podeli sa drugima