Daljinar

Daljinar sa časovima vožnje i razdaljinom (rastojanjima) između gradova za vozače | Rastojanja (udaljenosti) između gradova.

daljinar

Na daljinaru koji koristi najsavremenije Goolge-ove servise možete odrediti rastojanje (udaljenost) između gradova celoga sveta sa mapom i ucrtanom rutom. Možete orijentaciono predvideti i vreme vožnje između dva grada.
Kako se koristi (rastojanje između gradova)?
Da biste ispravno koristili daljinar potrebno je da na mesto polaska ukucate grad iz koga idete a na mestu gde piše krajnje odredište ukucate grad do koga želite da dobijete rutu, udaljenost i dužinu vožnje. Posle unosa gradova kliknite na dugme "Izračunaj" i ispod će Vam se pojaviti putanja kretanja na mapi ispod koje se nalazi objašnjenje bitnijih raskrsnica koje su značajne za Vašu navigaciju. Ako želite da detaljnije pogledate raskrsnice kliknite na neku iz spiska i trouglić na mapi će obeležiti to mesto. Za zum na mapi koristite znak "plus" (+) sa leve strane mape.

Kako se koristi (rastojanje između ulica unutar grada)?
Na daljinaru možete da odredite rutu i rastojanje (najkraći put) u samim mestima. To ćete najlakše uraditi ako na mesto polaska unesete naziv grada, zatim zarez pa znak razmaka i ulicu. Isti postupak ponovite za krajnje odredište-mesto, zatim zarez pa znak razmaka i ulicu i na kraju kliknite na "Izračunaj". Rutu možete menjati kako je objašnjeno u napomeni (u tekstu koji sledi) .

Napomena: Ako posle ukucavanja gradova i klika na dugme "Izračunaj" ne dobijete putanju kretanja onda neki od ukucanih gradova ne postoje u bazi.
Nakon dobijene rute na mapi će se kada kursor postavite na samu rutu prikazati marker u vidu malog kružića. Ukoliko Vam automatski ponuđena ruta ne odgovara, promenu možete uraditi tako što ćete pritisnuti i zadržati levi taster miša na lokaciji čiju izmenu rute želite, i dok držite taster kursor prevući do nove lokacije za koju želite da bude ruta. Na ovaj način možete porediti dužine puta i napraviti izbor kojim putem je najbliže.

Mapa je informativnog karaktera i može Vam poslužiti za planiranje: vremena, pređene kilometraže i potrošnje goriva.


gde na pecanje


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

icon

 


kasko osiguranje osiguranje


Podeli sa drugima