Kako rade usluge?

Kako rade usluge?

Usluge na ovom sajtu su besplatne i dostupne svakom posetiocu ovog sajta!

Kako radi usluga podsetnik za registraciju vozila?

Naš sajt misli na vaše obaveze i nikada ne zaboravljamo datum isteka registracije Vašeg automobila! Dovoljno je da u ponuđenom kalendaru izaberete datum isteka registracije Vašeg motornog vozila i upišete Vaš email. Trideset dana pre isteka registracije će te dobiti email koji će Vas opomenuti o radnjama koje treba izvršiti da biste registrovali Vaše motorno vozilo.


Kako radi usluga kasko osiguranje?

Na početnoj (home) strani sajta www.registracija-vozila.rs klikom na sličicu “kasko osiguranje” otvara se stranica sa sadržajem veznim za tu temu. Pored objašnjenja šta je to kasko osiguranje i kakva je razlika između obaveznog i kasko osiguranja, na stranici se nalaze sve osiguravajuće kuće od kojih možete očekivati ponudu za kasko osiguranje, ukoliko popunite e-zahtev za kasko ponudu. Pravilno popunjen zahtev podrazumeva popunjenost obaveznih polja. Obavezna polja su polja sa zvezdicom (*). U polje je potrebno jedanput kliknuti levim klikom, a zatim opet levim klikom odabrati odgovarajući termin. U poljima gde nema ponudjenih termina potrebno je ukucati odgovor.


Kako radi usluga procena vrednosti vozila po katalogu AMSS?

Obezbedili smo Vam video uputstvo koje se nalazi ispod.Napomena:Sve email adrese ostavljene na  sajtu www.registracija-vozila.rs koristiće za interne potrebe i neće biti upotrebljene u druge svrhe.

 

mesto za reklamu

Podeli sa drugima